AYUBOWAN - MASSAGE

AYUBOWAN - DE INDIASE AANRAKING

AYUBOWAN - TANTRA

Fusiantra

Behandelingen

Geniet van bijvoorbeeld en ontspanningsmassage, of heb je minder tijd, ga dan voor een sportmassage of kies bijvoorbeeld voor een stoelmassage of Indiase hoofdmassage. Wil je een intensere massage, kies dan voor een ayurvedische of een tantrische massage. Ook voor pakkingen n treatments zit je goed bij Ayubowan Massage Almere

Spreek op tijd je afspraak af (24 tot 48 uur vooraf) en plan ongeveer 60 min extra tijd. 30 minuten voor een gesprek en 30 minuten voor een evaluatie en een kopje thee of water. 

Aangezien de massages een langdurig effect hebben, moet je er echt tijd voor nemen en geen massage plannen tussen twee belangrijke afspraken in. 
Onze massages vinden plaats op een massagetafel of op een futon op de vloer.

Mijn Tantra-massages en Ayurvedische massages combineren intuïtie en verwennerij in deze exclusieve energiemassages met elementen uit Ayurvedische, Thaise, Yoga, Hawaiiaanse en Klassieke massages*. Zie je een massage staan die je zou willen in ons aanbod maar dan zonder of juist wel als tantrische massage, neem dan contact op. 

In principe worden alle treatments en massages gegeven op het naakte lijf. Behalve bij massages voor het hoofd, stoelmassages en massages voor benen, nek en schouder en rug. 

Wil je meer Ayurveda of Tantra in je leefstijl, dan zijn er de consulten. Coaching vindt dan plaats in de praktijk of al wandelend in de natuur van Almere.

Cursussen worden voor jou alleen georganiseerd of met je partner(s) of met een paar vrienden/vriendinnen.

Na dat je afspraak afgrond is neem ik contact op met jou, dit om en betere afstemming te krijgen en eventueel aanpassingen te maken.