AYUBOWAN - DE INDIASE AANRAKING

Hammam treatment

Introductie

Het hammamritueel. Bij Ayubowan massage Almere lig je op een futon waar alle behandelingen plaats zulln vinden in onze eigen praktijkruimte

Scrubben

Deze speciale hammam-massage verloopt volgens een zeer oude techniek en traditie, waarbij natuurlijk ontspanning belangrijk is. Dode huidcellen worden verwijderd met een scrub van dode zeezout , tegelijkertijd wordt de doorbloeding van het bindweefsel gestimuleerd. Na het scrubben voelt uw huid zacht en glad aan en kan deze door de geopende poriën weer ademen. Hierna volgt het zeepritueel. Het inzepen geeft u een heerlijk ontspannen gevoel.

Inzepen - Massage - Behandeling

De zeep zit in een speciale zak; deze wordt rondgezwaaid waardoor veel schuim ontstaat. Door lange halen en zachte knedingen met subtiele drukpuntmassages af te wisselen, is de zeepmassage zeer ontspannend. Na het afspoelen kunt u bijkomen in de relaxruimte of restaurantgedeelte en daarna nog genieten van diverse andere vervolgbehandelingen.

Oliemassage

De oliemassage vindt plaats in de praktijk. 

Modder- / chocoladepakking

De modderpakking versterkt het immuunsysteem, ontslakt en ontgift het lichaam. Er kunnen verschillende heilzame klei- of moddersoorten worden gebruikt. Omdat uw huid gescrubd is en uw poriën open staan kan de pakking goed uw huid doordringen. Chocolade is rijk aan mineralen, vitaminen en stimulerende stoffen. De pakking heeft een vitaliserende, afslankende en verstevigende werking en geeft tevens een optimale ontspanning. De chocolade houdt het weefsel elastisch, stimuleert de vetafbraak, voert vocht af en beschermt het lichaam. Ook vermeerdert de cacao de aanmaak van endorfine in het lichaam waardoor het geluksgevoel in de geest wordt geprikkeld.

Je kunt kiezen uit:

Hammam Basic

Hammam Totaal

Hammam Deluxe