AYUBOWAN - MASSAGE

AYUBOWAN - DE INDIASE AANRAKING

AYUBOWAN - TANTRA

Fusiantra

AYUBOWAN- CURSUSSEN

Enjoy the journey and try to get better every day. And don't lose the passion and the love for what you do. 

Nadia Comaneci

Het eerste gesprek

60 min- € 0,00 

Reserveren


Wat kunt u verwachten bij een eerste afspraak.

De eerste keer dat je bij me komt, of het nu voor coaching is of voor een massagekuur, ik zal eerst een anamnese afnemen (dit neemt ongeveer een kwartier tot twintig minuten in beslag).  Een anamnese houdt in dat ik samen met jou je gegevens noteer en jou ook een aantal vragen zal stellen over jouw medische achtergrond. Uiteraard worden deze gegevens vertrouwelijk behandeld.  Samen met jou kan ik dan bepalen welke behandeling of welk advies er het beste bij je past. Mogelijk kom je alleen voor een eenmalig voedingsadvies of een ontspannende massage maar ook dan kan je direct je wensen kenbaar maken met betrekking tot de behandeling van bepaalde klachten of voor de adviezen die ik zal gaan geven.

Bij massage 

We gaan naar mijn massageruimte, waarna je je uit kan kleden en op de massagetafel kan plaats nemen. Ik zal mij dan even terug trekken. Op de tafel ligt een handdoek die je over je heen kan leggen. Onder het genot van ontspannende muziek zal ik daarna beginnen met de massage. Na de massage geef ik je even de tijd om bij te komen waarna we zullen bespreken wat de mogelijke reacties van jouw lichaam kunnen zijn. Er zijn een aantal contra-indicaties (redenen of omstandigheden) waaronder ik uitsluit jou te masseren of alleen een lichte tot zeer lichte ontspannende massage kan geven. Dit zal ik zeker met jou bespreken mocht dit uit de anamnese naar voren komen. Je begrijpt dat het van belang is dat jij mij de juiste gegevens verstrekt.

Vul voor de afspraak dit formulier in. 


Coaching en consulten

Verandering van je huidige naar meer Tantra en Ayurveda in je leefslijl en meer plezier in het intens beleven van intimiteit

Meer over coaching en consulten