AYUBOWAN - MASSAGE

AYUBOWAN - DE INDIASE AANRAKING

AYUBOWAN - TANTRA

Fusiantra

AYUBOWAN- CURSUSSEN

Enjoy the journey and try to get better every day. And don't lose the passion and the love for what you do. 

Nadia Comaneci

Contact

Wil je een afspraak maken dan kan dat kan via de links hieronder. Het is ook mogelijk meerdere behandelingen tegelijk in te plannen als je online boekt. Heb je vragen over een behandeling of consult of zit er geen geschikt plekje voor je bij, vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Je kan ook contact met ons opnemen via 06-11236369 of gebruik de mailknop onderaan de pagina. Na je gegevens te hebben genoteerd, maken we een afpraak. Wil je meer informatie, vermeld wel duidelijk waar je informatie over wilt krijgen

Wil je een afspraak maken, vermeld duidelijk je naam, mailadres, tlefoonnummer en om welke massage het gaat, de tijdsduur en dag. 

Alle massages dienen op voorhand gereserveerd te worden. Reken voor elke massage minimaal een half uur extra tijd. Het meest ideale voor jouw ontspanning is een massage te boeken, minimaal 24 of 48 uur van te voren. Bij sommige massages en voor koppels is dit zelfs een week. 

Bereikbaarheid en parkeren

Rondom de locatie is voldoende parkeergelegenheid. De locatie is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Voor de auto verwijs ik je naar onderstaand kaartje in de footer, voor het OV, ga naar 9292 en met de fiets, idem het onderstaande kaartje. De locatie grenst aan het fietspad. 

9292

Ik werk alleen volgens afspraak!

Afspraken kunnen uitsluitend minimaal 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 24 uur, kost dit je 50% van het (afspraak) tarief, uitsluitend dit telefonisch doorgeven voor het plannen van een nieuwe afspraak.