IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY MASSAGE

Fullbody en deel massages

De Full Body Massages zijn een voorloper van de Tantramassage, bedoeld om te wennen aan de energie. Het is ook een helende massage, om eventuele blokkades en spanning in je lichaam op te heffen. Deze spanning en blokkades zorgen ervoor dat de energie niet goed meer stroomt. Houdt deze spanning langer aan, dan krijg je fysieke klachten. Dankzij de aanraking tijdens een massage, maakt de spanning in je lichaam plaats voor een diep gevoel van ontspanning. Ook wordt je energievooraad weer op pijl gebracht.


Fullbody massage - kennismakingsmassage

Na de kennismaking start de massage. Het is een totale lichaamsmassage. Daarbij neem ik je buik en billen en voor optimaal resultaat masseer ik ook je borsten mee. Soms raak ik ook je geslachtsorgaan aan, om de energie beter te laten stromen. Wil je dit niet, hou dan een slipje aan.    Gedurende de sessie stroomt krachtige, helende energie uit mijn handen je lichaam in (Reiki). De helende energie voedt het lichaam en neemt blokkades weg. Dit kunnen fysieke blokkades zijn, maar ook geestelijke of emotionele blokkades. Dit gebeurt door het lichaam op een liefdevolle manier aan te raken. De bewegingen zijn vloeiend en zacht; niet te vergelijken met een sportmassage. De sessie is gericht op het stimuleren van de helende kracht van je lichaam. Je kunt deze sessie beschouwen als een eerste kennismaking met de Love Journey tantra massage.  Na de massage is er nog tijd voor het uitwisselen van ervaringen, het stellen van vragen en een drankje. Naast olie zijn deze massage ook uit te voeren met:

Vraag hier naar bij het boeken of tijdens het intakegesprek wat voor de massage plaats vindt. Wil je meerdere aanvullingen uit bovenstaand rijtje dan kost dat 10 euro extra. Wij bieden de Full Body Massage aan voor:

 • 60 minuten
 • 90 minuten 
 • Voor actuele prijzen tarieven

Lomi Lomi massage

Een zeer ontspannende massage, uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen. In lange vloeiende bewegingen worden nek, schouders, rug en benen gemasseerd. Hierbij wordt warme olie gebruikt. Lomi Lomi massage stimuleert de spieren, de bloedsomloop, het zenuwstelsel en de organen. De afvoer van afvalstoffen wordt verbeterd en de natuurlijke energiestroom in het lichaam wordt gestimuleerd.

Wij bieden deze massage aan voor:

 • 60 minuten (achterzijde lichaam)
 • 90 minuten (full body)
 • 120 minuten (deluxe variant met intentie en meditatie)
 • Voor actuele prijzen tarieven

Verrassingsmassage

Het massage-aanbod is best groot te noemen, het zal ook steeds aangepast worden. Massages gaan er af en er komen nieuwe voor in de plaats. De twijfel slaat toe, welke zal ik kiezen? Als je specifieke klachten, problemen of wensen hebt, dan is overleg met mij het beste. Wensen uiteraard gericht op je klachten, beroep, of van andere massages die niet meer op de website staan.

Gemasseerd worden met warme honing en zeezout en daarna met een heerlijke creme of juist met bamboe en edelstenen en warme olie. Het zou zo maar eens kunnen. bij de all inclusive kunnen er ook Tantra elementen toegepast worden.

Als je nou vooraf al weet dat je voeten of handen niet gemasseerd wilt hebben, boek dan een andere massage. Deze massage is een verrassingsmassage en niet het mix en match arrangement, waar je alles zelf samenstelt of elementen weg wil laten. 

Wij bieden deze massage aan voor:

 • 60 minuten 
 • 90 minuten 
 • 120 minuten all inclusive
 • Voor actuele prijzen tarieven

4-handenmassage

Een 4-handenmassage is een intense massage beleving die gegeven wordt door mij en één van mijn masseuses Bij een massage door vier handen kun je niet anders dan je overgeven aan de behandeling. Voor de ontvanger een verrassende ervaring die vraagt om loslaten en vertrouwen.

Voor ons als masseur is het een feest van samenwerken en afstemmen en heerlijk masseren. 4-handen massage biedt de mogelijkheid om iemand volledig te raken op een respectvolle wijze. En door het samenwerken is er ook de vreugde van het delen van liefdevolle aanraking en energie.

Bij alle massages waar 4-handen mogelijk is, staat de 4-handen als extra optie.

Selecteer deze optie of neem contact op, dan doen wij het.  

Het is belangrijk dat er vroegtijdig geboekt wordt voor deze massage. Overdag is het niet mogelijk, maar wel alle avonden en in het weekend is deze massage mogelijk.


Deelmassages

Je kunt er ook voor kiezen om een deel van je lichaam te laten masseren, bijvoorbeeld bij specifieke klachten of puur ter ontspanning.

Deze massages duren ongeveer 30 minuten.


Nek-, schouder-, rugmassage

Spanningen en stress worden vaak opgeslagen in het gebied rondom schouders, nek en rug. Dit merk je op den duur door verhoogde spierspanning en pijn. Massage van schouders, nek en rug vermindert de spierspanning en stimuleert de doorbloeding.  Het is een ontspannende, effectieve manier om stress en spanningen te verlichten.


Hoofd-, nek-, schoudermassage

De massage werkt heerlijk ontspannend en is met name goed bij hoofdpijn en gespannen nek en schouders. Met een mix van massagetechnieken en cranio wordt je gezicht, hoofd, nek en schouders gemasseerd. Je geest ontspant en je kan goed tot rust  komen. Tip: Reinig je gezicht vooraf en doe geen make-up op of versteviging in je haar.


Schouder-, arm- en handmassage 

Speciaal aanbevolen voor mensen die veel achter een bureau zitten en met de computer werken.


Benen- en voetenmassage

We besteden in het algemeen maar weinig aandacht aan onze benen en voeten, terwijl ze ons hele lichaam dragen. Een opkikker kunnen ze best gebruiken! Door deze massage kom je weer in contact met je benen en voeten, je ervaart je lichaam meer als geheel, de doorbloeding en afvoer worden gestimuleerd en het helpt minder in je hoofd te zitten.


Borstmassage

Borsten masseren voor stevigere borsten

Een borsten-massage is een vorm van lichaamsmassage die specifiek gericht is op het bewerkstelligen van stevigere borsten. Het masseren van de borsten is vooral nuttig als je grote borsten hebt, want de zwaartekracht zorgt ervoor dat grote borsten sneller hun stevigheid verliezen en dus gaan hangen.

Massage van de borsten verbetert de doorbloeding van de borsthuid, waardoor deze steviger blijft en zijn elasticiteit minder snel verliest. Daarnaast helpt een borstmassage de borstspieren in conditie te houden; dit zijn de spieren die de borsten op hun plek (hoog) houden. De vorm van borsten-massage die we hier bespreken is dan ook geen vorm van erotische massage, maar puur gericht op de stevigheid en esthetiek van de borsten. Daarnaast kan een vakkundige borstmassage pijn in de borsten helpen tegengaan en striae (striemen) op de borsten helpen voorkomen. Lees hier meer waarom massage voor borsten juist zo belangrijk is.

Borsten kunnen uitstekend meegenomen tijdens een Full Body massage of Lomi Lomi Massage. En ze worden al meegenomen tijdens tantrische massages.


Stoelmassage

Stoelmassage is een effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te  laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Deze massage is gebaseerd op de traditionele  Japanse drukpuntenmassage en wordt door de kleding heen gegeven op hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en benen. 

Deze massagevorm heeft als uitgangspunt 'Hoe blijf ik gezond' in plaats van 'Hoe word ik weer beter'. Het resultaat van stoelmassage is dat je de doorstroming in je spieren weer voelt, dit maakt deze  massage een ware 'opkikker' geeft aan je spieren. Stoelmassage is ook mogelijk op locatie bij evenementen of op de werkvloer bij bedrijven. 

Deelmassage is 30 minuten

Vermeld bij de boeking om welke deelmassage het gaat.