IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY MASSAGE

Fullbody massage - kennismakingsmassage

Na de kennismaking start de massage. Het is een totale lichaamsmassage. Daarbij neem ik je buik en billen en voor optimaal resultaat masseer ik ook je borsten mee. Soms raak ik ook je geslachtsorgaan aan, om de energie beter te laten stromen. Wil je dit niet, hou dan een slipje aan. Gedurende de sessie stroomt krachtige, helende energie uit mijn handen je lichaam in (Reiki). De helende energie voedt het lichaam en neemt blokkades weg. Dit kunnen fysieke blokkades zijn, maar ook geestelijke of emotionele blokkades. Dit gebeurt door het lichaam op een liefdevolle manier aan te raken. De bewegingen zijn vloeiend en zacht; niet te vergelijken met een sportmassage. De sessie is gericht op het stimuleren van de helende kracht van je lichaam. Je kunt deze sessie beschouwen als een eerste kennismaking met de Love Journey tantra massage. Na de massage is er nog tijd voor het uitwisselen van ervaringen, het stellen van vragen en een drankje. Naast olie zijn deze massage ook uit te voeren met:

Vraag hier naar bij het boeken of tijdens het intakegesprek wat voor de massage plaats vindt. Wil je meerdere aanvullingen uit bovenstaand rijtje dan kost dat 10 euro extra. Wij bieden de Full Body Massage aan voor:

  • 60 minuten 
  • 90 minuten
  • Voor actuele prijzen tarieven

Tantrische massages

Complete Tantra Massages met meditatie, rituelen en Ayurveda. Deze zijn over algemeen inclusief massage van borsten, G-spot, Yoni en Lingam.

Meer over Tantrische massages

Ayurvedische Massages

Ayurvedische massages met massage olie die bij past als persoon. Behandelingen op maat en volgens aanbod. 

Meer over Ayurvedische massages