Workshops

Kruidenkennis opdoen

Arrangementen

Kruidenkennis opdoen, of heerlijk ontspannen met kruiden

Retraites

Ontspan, geniet, kom tot rust. 

Arrangementen

Wij hebben een aantal prachtige ontspannende arrangmentn en leerzame retraites voor je samengesteld voor 1 tot maximaal 3 personen. Bij elke retraite vind je het aantal personen. 

Wil je zowel ontspannen en veel leren over kruiden, dan zit je goed bij In balans met Chris. 

Het leren van kruiden vormt de basis van meer balans in je leven. Of het nu voor kruidenthee is, je eigen kruidenolie, die je zowel voor je huid of gerechten kan gebruiken, of wat dacht je van een heerlijk voetenbad. 

Afhankelijk van de gekozen workshop in bijvoorbeeld het mix en match arrangement, maken we ook nog eens een afspraak voor een massage naar keuze indien je een olie hebt gemaakt of een heerlijke kruidenstempelmassage. 

Wil je een langere retraite, we weten leuke locaties. Vraag er naar.


Total relaxation arrangement

Na een drukke dag kom je weer helemaal tot rust met het: TOTAL RELAXATION ARRANGEMENT Geniet van een rug-, nek- en schoudermassage gecombineerd met de gezicht/hoofd massage. 

Uiteraard zal een kopje kruidige thee niet te ontbreken. 

Bij een langere en andere massage wordt de prijs aangepast. 

Dit is een arrangement voor 1 persoon en biedt de volgende mogelijkheden:

 • 60 minuten - € 50,00
 • 90 minuten - € 70,00

Boek hier online


Frisse start arrangement

De dag beginnen met een heerlijke kruidenthee van verse kruiden. Daarna een massage naar keuze en als bonus nog een gezond ontbijt of smoothie. 

We zijn al om 7 uur in de ochtend open, je bent van harte welkom.   

60 minuten -  € 50,00

Boek hier online


Mix & match arrangement

Wil je graag je eigen arrangement samenstellen? Dat kan!

Wij kunnen in overleg met jou alle behandelingen (o.a. massages, workshops, coaching of een eigen initiatief) in onze praktijk aanbieden binnen een arrangement. Daarbij zorgen we dat de tijd en de behandelingen volledig worden afgestemd op jouw behoefte.

Een eigen arrangement samenstellen is uitermate geschikt voor een intiem vrijgezellenfeestje, zussendag/vriendinnendag, of wat voor feestje dan ook. Houd er rekening mee dat het aantal personen personen voor deelname beperkt is. 

Mail voor meer info


Love Journey Verwenarrangement

Heb je als single of stel bepaalde wensen, verlangens, behoeften of wil je iets doorbreken? Laat je dan door ons meenemen in het Love Journey Verwenarrangement op maat. 

Wat je vraag ook is, een speciaal ritueel, "mental role play", verkleden in mannen/vrouwenkleding,  elkaar te laten aanbidden als god/godin, genieten van een massage met diner, champagne, overnachting, hot tub; een door mij begeleide sessie waarbij jij of jullie worden uitgedaagd, elkaar in de ogen of in de speigel kijkt en zegt wat je verlangens zijn in je leven of een sessie waarbij je van mij leert of elkaar leert masseren? Veel is mogelijk! 

Vooraf is een intake wenselijk.

Prijs op afspraak.

Mail voor meer info


Eéndaagse Kruidenretaite

We starten de dag met een kruidenwandeling, waar ik je van alles vertel over de werking van de kruiden die je kan plukken. 

Terwijl jouw voeten na aankomst in de praktijk uitrusten in een verkwikkend kruidenbad, maak ik heerlijke kruidenthee met de door ons geplukte kruiden. Deze kruiden zullen ook gebruikt worden voor het maken van de kruidenolie.  

Naast deze workshop of de workshop kruidenstempels maken, volgt een heerlijke massage naar keuze, een lunch en diner zijn inbegrepen. 

Bij afloop mag je de door jouw gemaakte producten meenemen en maken we een afspraak voor een massage waar jouw product in gebruikt kan worden.

Wat is inbegrepen.

 • Kruidenwandeling
 • Workshop kruidenstempels maken of kruidenolie maken
 • Kruidenthee ceremonie
 • Stoel of deelmassage
 • Een gezonde lunch en diner
 • Kruidenvoetenbad
 • Een massage op afspraak

Deze retraite is voor 1 tot 3 personen. 

Hele dag - € 150,00 p.p

Boek hier online

Wil je deelnemen met meer personen, neem contact op.


Halve dag retraite

Altijd al je eigen massage- of keukenolie willen maken en daar je eigen kruiden voor willen plukken, of je eigen kruidenmengsel willen maken en die later voor een massage laten gebruiken, dan is dit nu mogelijk bij In balans met Chris. 

We beginnen met een lekkere kruidenthee, van vers geplukte kruiden.

Daarna gaan we verder met de workshop gevolgd door een heerlijke gezonde lunch of 3 gangen diner. Een stoelmassage of deelmassage naar keuze is zeker mogelijk indien je die zou willen.

Of je nu voor de olie kiest of de kruidenstempels, we maken na afloop een afspraak voor een massage met het door jou gemaakte product. Deze massage zit in de prijs inbegrepen. 

Wat is inbegrepen

 • Workshop kruidenstempels maken of kruidenolie maken
 • Kruidenthee ceremonie
 • Stoel of deelmassage
 • Een gezonde lunch of diner
 • Een massage op afspraak

Deze retraite is voor 1 tot 3 personen. 

Halve dag - € 100,00 p.p. 

Boek hier online

Wil je deelnemen met meer personen, neem contact op.