IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY AYURVEDA

Ayurveda - Kennis van leven

Ayurvedische gezicht- en hoofdmassage

Ontspannend, verstevigend, vochtafdrijvend en vitaliserend, dat is het effect van deze gezichts- en hoofdmassage. Zelf ontspan je terwijl je huid goed wordt doorbloed. De massage verlicht tevens o.a. verkoudheidsklachten, stress en hoofdpijn.  Hoofd- en gezichtsmassage helpt niet alleen de spieren in het hoofd ontspannen, maar zorgt ook voor algehele ontspanning van je lichaam. Bij hoofdpijn en stress is deze massage een weldadige manier om tot rust te komen.

Het gezicht wordt gemasseerd met een verzorgende olie, welke een ontspannend, verjongend en verstevigend effect op de huid heeft.  Het hoofd wordt behandeld en gemasseerd met Ayurvedische hoofdolie wat de hoofdhuid en haren verzorgt, haaruitval tegen gaat en vergrijzing voorkomt. 

De massage duurt ca. 60 minuten en wordt liggend op de tafel uitgevoerd. Desgewenst kan de behandeling ook zittend gegeven worden.

Deze hoofd-en gezichtsmassage is ook goed te combineren met een andere massage bijvoorbeeld een klassieke massage of voetmassage met vooraf een voetenbad. 

Wij bieden deze massage aan voor: 

  • 60 minuten - € 50,00
  • 90 minuten - € 70,00,  inclusief kleimasker

BOEK HIER ONLINE

Fullbody en deelmassages

Volledige lichaams-, en deelmassages, ook hot oil, hotstones en meer. 

Meer over massages

Tantrische massages

Complete Tantra Massages met meditatie, rituelen en Ayurveda. Deze zijn over algemeen inclusief massage van borsten, G-spot, Yoni en Lingam.

Meer over Tantrische massages

Ayurvedische Massages

Ayurvedische massages met massage olie die bij past als persoon. Behandelingen op maat en volgens aanbod. 

Meer over Ayurvedische massages