Kruidenhoningmassage

Een honingmassage is een ontspanningsmassage van het lichaam met verwarmde honingmassageolie. Honing heeft een zuiverende werking.  Een honingmassage is een diep verzorgende en zachte massage met een langdurige weldadige geur sensatie.

Honing bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen, die de huid verzorgen en voeden. Vandaar dat honingdruppels ook wel gouden druppels genoemd worden. Niet zo gek dus dat honing vandaag de dag nog altijd veelvuldig gebruikt wordt, onder andere bij massages. De honingmassage reinigt, verfrist en kalmeert de huid. Bovendien heeft honing een antibacteriële werking. Is je huid droog geworden door blootstelling aan de zon of de verwarming binnenshuis, dan zijn de voedende bestanddelen perfect om je lichaam een oppepper te geven.

Hetzelfde geldt voor de gestresste, niet elastische huid, want honing geeft niet alleen het lichaam maar ook de geest nieuwe energie. Na de behandeling is de huid glad, strak en heerlijk zacht met een prachtige glans. Tevens geniet je na afloop van de massage van een heerlijke, weldadige, langdurig geurende massage.