IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY MASSAGE

IN BALANS MET CHRIS - LOVE JOURNEY TANTRA

Tantra of the heart

IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY WORKSHOPS - ARRANGEMENTEN - RETRAITE

Enjoy the journey and try to get better every day. And don't lose the passion and the love for what you do. 

Nadia Comaneci

IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY AYURVEDA

Ayurveda - Kennis van leven

Life Journey Coaching

Ben je nieuwsgierig naar wat Ayurveda en Tantra voor jou of jullie kan doen, voel je je uit balans of ervaar je klachten, dan is een consult een goed begin. Tijdens dit gesprek stel ik je uitgebreid vragen over hoe je je gezondheid ervaart, over je eet en leefgewoonten, ook voel ik je pols- en bekijk ik je tong.

Naar aanleiding van het consult stel ik een advies samen. Je kunt dan denken aan advies over voeding, leefstijl, het gebruik van kruiden en eventueel ademhalingsoefeningen, yoga of sporten. Dit advies ontvang je binnen een week per email.  

Soms is het goed om behandelingen als poeder of oliemassages te ondergaan. Dit zal dan ook in het advies meegenomen worden.

Veranderingen aanbrengen in je leefpatroon is altijd een uitdaging. Het is dan ook raadzaam om na een aantal weken een vervolgconsult te boeken. We bespreken dan hoe jouw lichaam op de veranderingen in je voeding en leefstijl reageert, tegen welke problemen je aanloopt en stel ik vast of en welke vervolgstappen nodig zijn om jouw balans te optimaliseren.

Wil je meer informatie of wil je een consult boeken, neem dan gerust contact met mij op.

Wij bieden coaching aan voor:

  • 60 minuten - € 65,00  Vervolg consult
  • 90 minuten - € 80,00  Eerste consult

Boek hier online