IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY MASSAGE

IN BALANS MET CHRIS - LOVE JOURNEY TANTRA

Tantra of the heart

Vier-handen adventure

Samen met een van mijn masseuses geef ik een liefdevolle, afgestemde, unieke tantrische vier-handen massage. Deze massage is voor alle genders.

Heerlijke massages

Deze massage is zowel voor stellen, als ook voor mannen of vrouwen alleen. Een ultieme verwennerij. In een warme en sfeervolle omgeving laten wij je gedurende 1,5 uur of langer helemaal ontspannen. De zintuigen worden door vier prachtige, gevoelige handen wakker gemaakt. De erotische energie wordt optimaal gestimuleerd. De verschillende, afwisselende prikkels zorgen voor een diepere ontspanning van de hersenen.

Het is mogelijk dat deze massage een liefdevol spel wordt. Je hoeft dan ook niet doodstil te blijven liggen en wij als masseurs vinden het ook prettig om elkaar aan te raken. Jij bent echter wel de ontvangende partij. Met nadruk wijzen wij er wel op dat onze grenzen met respect behandeld dienen te worden.

4-handen massage voor een vrouw

De 4-handen massage kan ook gecombineerd worden met het gebruik van het voetenbad of een gezichtsmassage. Het masseren vindt alleen binnen in de praktijkruimte plaats.

Het is belangrijk dat er vroegtijdig geboekt wordt voor deze massage. Overdag is het niet mogelijk, maar wel alle avonden en in het weekend is deze massage mogelijk. 

Massage voor de man:

Massage voor de vrouw:

We bieden de 4-handen extase onder de volgende mogelijkeden:

Boek hier online

Ayurvedische Massages

Ayurvedische massages met massage olie die bij past als persoon. Behandelingen op maat en volgens aanbod. 

Meer over Ayurvedische massages

Tantrische massages

Complete Tantra Massages met meditatie, rituelen en Ayurveda. Deze zijn over algemeen inclusief massage van borsten, G-spot, Yoni en Lingam.

Meer over Tantrische massages