IN BALANS MET CHRIS - LOVE JOURNEY TANTRA

Tantra of the heart

Massage tijdsduren.

Introductiemassage

De introductiemassage is onze snuffelmassage en duurt 90 minuten. Omdat dit een verkort massageproces is om te leren kennen, bieden wij dit alleen aan voor onze nieuwe klanten. Als jij jezelf meer tijd wilt geven om aan te komen, dan raden wij onze intensieve of verwennende massagetijden aan.

Intensieve massage

Onze intensieve massage heeft een massagetijd van 120 minuten. In de intensieve massage is je lichaam rijkelijk begaafd. Hier kun je in vrede aankomen en luisteren naar je lichaam.

Verwenmassage

Onze verwenmassage heeft een massagetijd van 150 minuten. (Hier) Hierin is ons Indiase reinigingsritueel Amrita opgenomen.

Indiaas reinigingsritueel: tijdens de ceremonie, die plaatsvindt voorafgaand aan het massage-ritueel, zit je tegenover de masseur en laat de magie van ons sensuele ritueel je volledig beïnvloeden.

Tijdens onze zuiveringsceremonie Amrita worden mantra's gereciteerd - dit zijn gebeden in de oude Indiase taal SANSKRIT - en geschenken en zegeningen worden gegeven. Ons Amrita-ritueel heeft een zuiverende en harmoniserende uitwerking op lichaam en geest.