Hoe lang duurt een massage?

De tijd voor een massage is afhankelijk van welke tijdsduur jij gekozen hebt en van wat ik allemaal tegenkom. Gemiddeld kun je zeggen dat een massage de tijdsduur in beslag zal nemen, die je gekozen hebt, maar veelal ben ik iets langer bezig. Als bv je benen iets meer aandacht nodig hebben, dan wil ik deze tijd ook gewoon nemen, maar dat mag dan niet ten kosten gaan van de rest van het lichaam, waardoor de massage gewoon iets zal uitlopen. Bij een ontspannende massage is de tijd al helemaal geen vaste waarde. Vaak kan ik wel aan je lichaam aflezen of je al ontspannen genoeg bent en als ik denk dat er nog wat meer uit te halen is, masseer ik gewoon wat langer door. Tel daarbij nog even een drankje en een kort gesprekje voorafgaande aan de massage en evt. nog even bijkomen na de massage. Dan ook nog het uitkleden en aankleden. Kom je voor het eerst, aan het begin is er altijd een gesprekje voor het bespreken van je intakeformulier. Reserveer dus zeker ruim de tijd voor een massage en plan bij voorkeur niets meer in na een massage.

Terug naar de veel gestelde vragen