Kan ik de massage aanpassen naar mijn eigen wensen?

Een perfecte massage, dat is voor iedereen verschillend. Het is geen enkel probleem om je persoonlijke voorkeuren met mij te bespreken en precies aan te geven wat jouw wensen zijn. Kun je beter ontspannen als ik je voeten oversla? Wel muziek, geen muziek? Warm of koel? Wil je juist dat ik wat extra meeneem tijdens de massage en bepaalde zaken meer aandacht geef? Laat het gewoon weten! Hoe beter, open en duidelijker jij kunt aangeven wat je wensen en voorkeuren zijn, waar jij het meeste baat bij zou hebben en wat jij echt fijn zou vinden, des te beter kan ik de massage hierop afstemmen en hoe groter het effect van de massage is. Wees open en direct. Wat je wensen en voorkeuren ook zijn, je bent en blijft altijd van harte welkom! Twijfel niet, neem gerust contact met me op of bespreek je voorkeuren en wensen met mij voorafgaande aan je massage.

Terug naar de veel gestelde vragen