Moet ik al mijn kleren uit?

Afhankelijk van welke massage wordt uitgevoerd op een liefst geheel ontkleed lichaam, het aanhouden van het ondergoed is niet aan te raden, er wordt gewerkt met veel olie. Indien je liever een slip wil aanhouden, dan graag een minimaal bedekte of neem een reserve mee, voor het geval dat de andere nat is van olie. Een BH mag je aanhouden, maar die zal ik bij je rug wel los moeten maken. Geheel ontkleed zal je een completere en effectievere massage ondergaan, simpelweg omdat ik dan niet beperkt wordt in mijn massagetechnieken en je jezelf hiermee veel meer overgeeft aan de massage. Ik wil graag een volledige massage kunnen geven en dat kan volgens mijn denkwijze en mijn manier van masseren enkel als je geheel ontkleed bent. Geheel ontkleedt een massage ondergaan is ‘blootgewoon’, helemaal niets bijzonders. Al mijn cliënten liggen blootgewoon op de tafel. Een blootgewone massage geeft een veel beter eindresultaat en zorgt voor een completere massage ervaring. Natuurlijk ga hier ik uiterst respectvol en in volledig vertrouwen mee om. Vragen of twijfels hierover? Neem gerust contact op. Echter bij een stoelmassage of shiatsu hoiu je je kleding aan.

Terug naar de veel gestelde vragen