IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY MASSAGE

IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY AYURVEDA

Ayurveda - Kennis van leven

IN BALANS MET CHRIS - LOVE JOURNEY TANTRA

Tantra of the heart

IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY WORKSHOPS - ARRANGEMENTEN - RETRAITE

Enjoy the journey and try to get better every day. And don't lose the passion and the love for what you do. 

Nadia Comaneci

Welkom bij In balans met Chris

Je bent van harte welkom in onze professionele praktijk aan huis. Deze is gevestigd in de wijk Stedenwijk te Almere. In overleg werken wij ook op locatie in de regio Almere. Je kunt bij ons terecht voor:

Diverse massages en behandelingen, o.a. 

 • Full body massage (klassieke massage)
 • Hoofd- en gezichtsmassage
 • Diverse stempelmassages
 • Warme kruidenolie massages
 • Kleipakking en massage
 • Honingmassage
 • Lomi Lomi massage
 • Botermassage
 • (Ayurvedische) Tantramassages

Buiten de Deur

 • Stoelmassage;
 • Stoelmassage voor bedrijven;
 • Massage op locatie.

Massage voor Naturisten

Ook naturisten zijn meer dan welkom bij In balans met Chris. Ik zie het naakte lichaam als een geschenk en zonder kleding en handdoeken is een massage nog veel ontspannender dan met ondergoed en handdoeken. Meer info voor naturisten is hier te vinden. 

Consulten

Voor diverse vlakken van het leven kun je bij mij terecht voor een of meer consulten. Denk hierbij aan:

 • Leefstijl & voeding
 • Stress & Burn-out
 • Rouw & verlies
 • Relatie, intimiteit & sexualiteit

Life Journey

Een tijd geleden zocht ik een gezamenlijke noemer voor workshops, retraites en arrangementen. De naam Life Jourmey, kreeg ik in mijn schoot toegeworden, ook nog heel passend, daar er ook innerlijke of levensloop reizen in een aantal elementen in zijn verwerkt. 

Onze Missie

Goed zorgen voor jezelf in stressvolle tijden kan lastig zijn. Door het drukke leven van tegenwoordig, zowel voor kinderen als volwassenen, ontstaan er steeds meer klachten. Slecht slapen is hier een voorbeeld van. Door een massage kunnen klachten verminderen. Ook het zorgen voor je voeten, de basis, is van groot belang. Wanneer het niet meer comfortabel voelt en er pijn ontstaat bij het lopen, is dat een teken om niet te negeren. Wees zuinig op je voeten. Ze nemen je overal mee naar toe!

Ontspanning en tijd voor jezelf nemen is een start bij goede zorg voor eigen lichaam & geest. Wij zien het als onze missie om je hierbij te helpen. Zo kan ook jij er weer voor anderen zijn. Gun jezelf goede zorg. Zo kan je het voor jezelf dagelijks op een verantwoorde manier in balans houden.

In balans met Chris

Chris // Masseur en Coach

Hoe zie ik mezelf? Ik ben creatief, levenslustig, kleurrijk, sociaal, vriendelijk, warm, openhartig en een echte levensgenieter. Ik had geluk; uiteindelijk vond ik na een paar lange periodes van school en werk mijn passie: het begeleiden van mensen en masseren. Hoe bijzonder het is om je te passie gevonden te hebben ontdekte ik pas veel later: ik kon en wilde mijn werk niet lang missen.

De basis van waaruit ik werk is het liefdevol aanraken en contact maken, en waar nodig is ook te coachen, de zachtheid weer toelaten. Een massage ontvangen of geven is een intiem gebeuren waarmee ik integer om ga. Het vraagt om kwaliteiten als geduld, inlevingsvermogen, intuïtie, gevoeligheid, realisme, humor en enthousiasme, en zijn talenten die ik tot ontwikkeling heb gebracht. Respect en persoonlijke aandacht heb ik hoog in het vaandel staan. In middels woon in 10 jaar in Almere een stad midden in het groen. En stad waar ik ook een tuinhuisje heb om even mezelf terug te trekken in alles rust.  Ik houd van mensen en voel het als mijn missie de intimiteit, zachtheid, warmte, vitaliteit en speelsheid door zachte aanraking (weer) in hun leven te brengen. Kortom hun weer in balans te brengen.

Aanraken is een eerste levensbehoefte; de huid is ons grootste orgaan. Het aanraken en strelen van de huid zet allerlei processen in werking die behalve voor een gevoel van welzijn ook zorgen voor een betere gezondheid. Daarbij opent een nieuw element in je relatie (zachtheid), of het nu je partner is of en tweede partner in je open relatie, een wereld die je niet voor mogelijk had gehouden. Je hoeft het je alleen maar bewust te worden, de eerste stap naar verandering. Verandering naar alles wat jij aangenaam en prettig voor je lichaam vindt.

Leer (weer en meer) genieten van je sensualiteit en verbeter de kwaliteit van je seksualiteit. Er is helemaal niets mis mee om jezelf te (laten) verwennen met een massage, genieten is ons geboorterecht. Creatief, innovatief en veelzijdig zijn in mijn vakgebied aanraken betekent voor mij dat ik mijn talenten op een speelse manier heb weten te integreren, en zo besloot ik me te profileren met mijn specialisme Tantra en Ayurvedische massage.  Voor mij  is Tantra  het pad naar verdieping, verrijking, vreugde, voldoening, vrijheid, bewustwording en spiritueel besef.  Ayurvda richt zich meer op de totale gezondheid. Al wat ik aanbied is gericht op ontspanning; op je welzijn en op meer in balans komen. Mijn visie op tantra, massage en heling ligt ten grondslag aan het holistisch werken op alle niveaus.

Behalve het fysieke contact door aanraking vind ik goede communicatie belangrijk. Communicatie is een sleutelwoord in deze stressvolle en hectische tijd, waar nog nauwelijks tijd is voor persoonlijke en gerichte aandacht in het een op een contact maken: het je (weer) verbinden. Als je niet verbonden bent met jezelf zal zich vroeger of later de behoefte aan liefdevolle aanraking doen laten gelden. Massage voorziet in deze behoefte, vooral de sensitieve, sensuele Tantra massage. Ook je behoefte aan communiceren en de manier waarop je zou willen communiceren verandert. Dit is o a terug te vinden in de astrologie; een oeroude wetenschap die met symbolentaal werkt. Als je toe bent aan verdieping en meer over jezelf te weten wilt komen is de geboortehoroscoop van onschatbare waarde. Ze verschaft een schat aan informatie met als grote voordeel dat de symboliek direct jouw behoeftes laat zien.

Ik ben o.a. intimiteitscoach; je kunt met mij van gedachten wisselen over je bevindingen na een sessie. Soms wil je kunnen praten over je behoeftes of over moeite hebben met aanraken. Misschien wil je leren hoe je daarin verandering kunt aanbrengen. In ieder geval stemmen we af over wat er mogelijk is in een (persoonlijk) contact. Op je individuele weg naar bewustwording en spiritueel besef help ik je graag met behulp van massages, meditaties en intimiteits-oefeningen. Ik vind het belangrijk dat jij je veilig en vertrouwd voelt bij de persoon van je keuze. Waarvoor je ook kiest, ik behandel je met veel plezier en volg daarbij mijn hart, gevoel en intuïtie. 

Vind het vuur in jou.

Ontdek passie

Ervaar de kracht van Liefde.

Kom weer in balans. 

Nathalie // Masseuse in opleiding

Hallo, ik ben Nathalie een studente van 22 jaar, die graag meer ervaring wil in dit werk, om meer in contact te komen met de mensen waarvan het voelen en het aanraken bij dit werk naar voren komt.  Ik ben een leergierig, creatief, lief, warm, vriendelijk persoon die van ontdekken houd.   Hierbij hoop ik jouw snel te kunnen ontmoeten bij 1 van jouw volgende behandelingen.   Ik vind het belangrijk dat jij je veilig en vertrouwd voelt bij de persoon van je keuze.  Waarvoor je ook kiest, ik behandel je met veel plezier en volg daarbij mijn hart, gevoel en intuïtie.  

Vind het vuur in jou. 

Ontdek passie. 

Ervaar de kracht van Liefde.  

En Kom weer in balans.