IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY MASSAGE

Stoelmassage

Bij stoelmassage worden drukpunten in hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen gemasseerd. Deze punten zijn bekend vanuit de acupunctuur. Door deze massage ontstaat er een betere doorstroming van bloed, lymfe en energie waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen beter verloopt. De massage op de speciaal ontworpen massagestoel duurt 20 minuten. Je kunt de kleren aanhouden tijdens de massage.

De voordelen op een rij

In ruim 15 minuten ontspannen, helder, fit en energiek.
Een drukpuntmassage van hoofd, schouders, nek, rug, armen en handen.
Verminderd stress en klachten door verkeerde (werk)houding.
Bevordert de circulatie; betere aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. Dit bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
Laagdrempelig: de massage wordt over de kleren heen gegeven.
Speciaal ontworpen massagestoel voor optimale ontspannen houding.
Lichaamsbewustzijn wordt vergroot. 

Stoelmassages thuis

Het is ook mogelijk om in je eigen huis stoelmassages te ontvangen. Vanaf 6-8 massages kom ik met de stoel bij je thuis. Een verrassende en gezellige manier om samen met je familie en/of vrienden, buren of collega’s kennis te maken met de stoelmassage.

Stoelmassage in uw bedrijf

Stoelmassage bij bedrijven helpt aantoonbaar bij het verlagen van het ziekteverzuim en het verhogen van de medewerkerstevredenheid. Medewerkers kunnen het vaak enorm waarderen dat hun werkgever op deze manier laat zien het welzijn van de medewerkers serieus te nemen. Meer weten? Neem contact op met In balans met Chris voor een nadere kennismaking of vraag een offerte aan. 

Elke behandeling wordt afgesloten met kruidenthee of water.

Boek direct voor particuleren, 30 minuten - € 30,00

Meer informatie voor bedrijven