IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY MASSAGE

IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY AYURVEDA

Ayurveda - Kennis van leven

IN BALANS MET CHRIS - LOVE JOURNEY TANTRA

Tantra of the heart

IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY WORKSHOPS - ARRANGEMENTEN - RETRAITE

Enjoy the journey and try to get better every day. And don't lose the passion and the love for what you do. 

Nadia Comaneci

Ontstaan logo in balans met Chris

Vaak word ons gevraagd hoe wij aan de naam "In balans met Chris" zijn gekomen en wat de appels moeten doen in de handen en de kleuren blauw en groen.  Leuk! Dat gaan wij jullie vertellen. Daarna nog vragen? Mail of bel gerust!

Toen het idee van een eigen praktijk aan huis ontstond, zijn wij alle leuke ideeën gaan opschrijven. Dat was het begin. Het puzzelen met verschillende woorden.

Vast stond dat de naam persoonlijk moest worden en dat het aanbod ook heel herkenbaar moest zijn en dat het duidelijk een inhoud moest hebben met mijn leven als basis. 

De kleuren blauw en groen zijn de kleuren van hart en keel chackra

De cirkels geven het gevoel van geborgenheid en veiligheid. Vertrouwen is dan ook heel belangrijk bij een aanraking als massage. 

De appels, de appels staan symbool voor gezondheid en afvallen. 

De handen, de handen, uitertaard heel belangrijk tijdens het masseren, en je gebruikt ze ook tijdens het koken, maar ze vormen ook de basis, samen het hart en het hoofd, de holistische visie.

Of het nu om massage gaat of om coaching, wij van In balans met Chris kijken naar de mens als geheel en niet puur naar de klacht of levensvraag. 

In balans met Chris