IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY MASSAGE

IN BALANS MET CHRIS - DE INDIASE AANRAKING

IN BALANS MET CHRIS - LOVE JOURNEY TANTRA

Tantra of the heart

IN BALANS MET CHRIS - LIFE JOURNEY WORKSHOPS - ARRANGEMENTEN - RETRAITE

Enjoy the journey and try to get better every day. And don't lose the passion and the love for what you do. 

Nadia Comaneci

Wat vinden de mensen

Chris heeft door de jaren heen een heel eigen stijl ontwikkeld. Mede doordat hij blootgewoon massage adviseert, masseert hij in vloeiende beweging dat ik van elke aanraking geniet. In het begin even wennen, maar in vertrouwen kan je vooral bij de verrassingsmassage je eigen helemaal overgeven.

Danielle

Chris werkt zeer persoonlijk en heeft een luisterend oor. Hij is empathisch en voelt je aan, al vertel je niets. Als een traject is afgerond, blijft hij je graag begeleiden.     

Claudia

In een hele fijne ambiance heeft Chris me een mooie reis in mezelf laten maken. Totale ontspanning bracht het me in een heerlijke energie.

Linda

Wil je je energie en levenskracht terugvoelen, boek en gun jezelf een massage van Chris. Hij is in staat je lichaam vrij te maken van spanningen. Ik voelde dat aan mijn handen, rug, hoofd, armen, buik en benen.

Ik kom terug voor de Tantra Healing Massage. De deskundigheid, fijne zorg en persoonlijke aandacht van Kees hebben me diep van binnen geraakt. Ik stapte licht, warm en met rust weer de deur uit.

Danielle

Ik heb de hoofdmassage en gezichtscrub en masker laten doen. Ik vond de massage erg ontspannend.

Petra