Kruidenthee ceremonie

2 uur - € 30,00

Reserveren

Je staat op, kookt water of je haalt het uit de kokend waterkraan en hangt een zakje in het desbetreffende kopje. Dit is hoe wij in Nederland thee drinken. 

Ik mis hier iets in. Ten eerste weet ik niet wat ik drink, door het feit dat het in een zakje zit. Daarnaast hoort thee drinken een ceremonie te zijn waar je van geniet en vooral ontspant. Vooral als je zelf je kruidenmengesel kan samenstellen en dit ook nog mee naar huis kan nemen om thuis verder te genieten. 

Om het nog mooier te maken, is het ook mogelijk om van verse kruiden thee te maken. Dit kan door aan te sluiten bij een kruidenwandeling.

Net als bij het maken van kruidenolie of kruidenstempels is de inhoud van je kruidenmengsel zeer persoonlijk. Je wil natuurlijk een mengsel dat bij je past. Dit wordt dan ook uitvoerig besproken, ook krijg je na afloop digitaal een handout toegestuurd. 

Om van deze te genieten gaan we ons eerst door meditatie in ons zelf terugkeren, je gaat letterlijk op reis om op te zoek te gaan welke kruiden je nodig hebt. Deelnemers, minimaal 1, maximaal 10